Categorie op Vrije tijd deals

DagTickets

dagtickets

Over DagTickets

Een dagje heerlijk ontspannen in een van de vele dierentuinen, attractieparken of musea? DagTickets biedt van meer dan 45 aanbieders verschillende tickets aan voor de laagste prijzen. Zo kan je een heerlijke dag met de kids naar Plopsaland, Met je vrienden naar Movie Park Germany of met de familie naar het Amsterdam Museum. Door alle tickets een stuk voordeliger aan te bieden is het voor iedereen mogelijk om eens wat leuks te doen!

DagTickets ticket bestellen & betalen

Als je een geschikte uitje hebt gevonden is het erg gemakkelijk om de tickets te ontvangen. Klik op de activiteit welke je wil doen en geef aan wat voor ticket je wilt en met hoeveel personen je wilt gaan. Vervolgens klik je op “Bestel nu” waarna je de bestelling kan afronden door je gegevens in te vullen en te kiezen via welke betaalmethode je wilt betalen.

Het is bij DagTickets mogelijk om met iDeal, Creditcard of overboeking te betalen. Ook biedt DagTickets een uitermate veilige betaalomgeving door gebruik te maken van een beveiligde verbinding voor het verzenden van gegevens. Nadat de betaling binnen is zal je de tickets in je mailbox ontvangen en kan je dus direct gebruik maken van jouw bestelling.

(Nogmaals) Ontvangen van Ticket

Nadat je een bestelling hebt gedaan bij DagTickets krijg je een mailtje met een PSD in de bijlage. In deze bijlage bevinden de tickets waarna je ze kan gebruiken. Let wel even op dat in sommige gevallen een tijdperiode aan de tickets is gekoppeld en je ze dus ook echt alleen in deze periode kan verzilveren. Mocht je na de betaling je tickets nog niet hebben ontvangen, kijk dan voor de zekerheid op je account van DagTickets. Onder het kopje “Mijn Bestellingen” kan je controleren of je wel het juiste emailadres hebt opgegeven. Als je deze wijzigd krijg je automatisch de tickets nogmaals gestuurd.

DagTickets annuleren en/of wijzigen

Het is bij DagTickets niet mogelijk om te ruilen of om de tickets terug te sturen. Het is dus in geen enkel geval mogelijk om je geld terug te krijgen van je aankoop!