ClickToBuy

ClickToBuy

clicktobuy

Over ClickToBuy

ClickToBuy is een webshop waar iedere dag slechts één product verkocht wordt. Het is vaak een product die soms wel met 70% korting verkocht wordt. Denk dus aan zeer scherpe deals waar je echt plezier van gaat hebben. De producten lopen uiteen van cosmetica tot een nieuwe portemonnee. Het bedrijf werkt hiervoor samen met andere winkels die meer bekendheid willen of een voorraad overhebben met super leuke producten. Deze worden dan door ClickToBuy verkocht tegen een super scherpe prijs.

ClickToBuy bestellen en betalen.

Als je een leuke deal hebt gevonden dan heb je vaak een paar uur de tijd om te beslissen of je de deal wel of niet neemt. Is de deal gunstig? Dan kan je hem direct bestellen via de website. Direct na het plaatsen van je bestelling dien je het product direct te betalen. Dit kan via iDeal of een overschrijving met je bankrekening. Het is ook mogelijk om te betalen met Paypal zodat je bijvoorbeeld via je Creditcard een betaling kan doen. Belgische shoppers kunnen betalen met Bancontact en zo ook hun favoriete producten bestellen.

ClickToBuy verzenden en bezorging.

ClickToBuy is een populaire webshop en krijgt soms meer dan 1.000 bestellingen op een dag. Alle producten worden voor verzending gecontroleerd voordat ze worden ingepakt en bezorgd. Zodat alles zonder beschadiging wordt verzonden. Het is afhankelijk van de drukte en het product hoe lang de levertijd is. Op de website kan je de planning van het magazijn zien. Je weet zo direct hoe lang het ongeveer duurt voordat jouw pakketje verzonden wordt. Vaak duurt het een paar werkdagen en maximaal 10 werkdagen. Het pakketje wordt vervolgens verzonden met DPD of Post NL. De verzendkosten van € 6,95 komen er wel altijd nog apart bij. Het is eventueel ook mogelijk om de bestelling af te komen halen op het kantoor in Alphen aan den Rijn.

ClickToBuy annuleren en retourneren.

Als een product niet gebruikt is en de verpakking niet beschadigd dan is het mogelijk om een product te retourneren. Bij beschadiging van het product zonder dit binnen 12 uur na ontvangst te melden of beschadiging door gebruik kan je het product niet retourneren. Als dit allemaal niet zo is dan is het mogelijk om binnen 14 werkdagen het product retour te sturen. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening en het bedrag van het product wordt na ontvangst binnen 14 dagen op je rekening terug gestort.

ClickToBuy ervaringen

Op de website van ClickToBuy zelf kan je de ervaringen lezen. Je hebt zo een idee wat iedereen vindt van de website. Onze ClickToBuy ervaringen zijn zeer positief. Je ontvangt je producten vaak al redelijk snel en ze zijn van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Zelfs als je een keer niet tevreden bent dan is het altijd mogelijk om eenvoudig te ruilen zonder opgaaf van een reden. Dit maakt de webshop aantrekkelijk voor echte koopjes jagers.

admin

Geef een reactie