Dagknaller

Dagknaller

dagknaller

Over Dagknaller

Dagknaller is een echte actie site waar je iedere dag één scherpe aanbieding kan vinden. De aanbieding is slechts 24 uur geldig en hierna kan je het product niet meer kopen. De aanbiedingen zijn altijd echte koopjes en vaak zijn ze van een bepaald merk. Je komt zo echt gerenommeerde acties tegen en geen rotzooi waar je later spijt van hebt. Naast een 24 uurs aanbieding heb je ook nog eens de kans dat een product al eerder op is. Het is tenslotte op=op en als je te laat bent voor de dagknaller dan vind je het product echt nergens meer zo goedkoop.

Dagknaller bestellen & betalen.

Op de homepage zie je direct de dagaanbieding staan. De aanbieding die je gezien hebt kan je vervolgens direct bestellen door te klikken op koop nu. Je rekent direct het bedrag plus verzendkosten af en jouw bestelling is binnen de tijd geregeld. Je kan online betalen met twee verschillende betaalmethodes bij Dagknaller. Zo kan je kiezen uit iDeal of je Creditcard afhankelijk van wat je zelf veiliger vind. Via iDeal wordt je betaling uiteraard direct via je eigen bank verwerkt.

Dagknaller verzenden en bezorgen.

Dagknaller heeft jouw bestelling nu ontvangen en wil uiteraard jouw pakketje zo snel mogelijk bij je thuis afleveren. Hiervoor werkt de online aanbieding site samen met PostNL. Binnen 2 tot 5 werkdagen ontvang je na je bestelling het product in huis. Het is een beetje afhankelijk van de levertijd van het product hoe lang het duurt voordat je hem in huis hebt. Uiteraard zijn dit werkdagen want je bestelling wordt in het weekend niet verzonden. Uiteraard kan het soms wel een beetje uitlopen doordat Dagknaller samenwerkt met verschillende leveranciers die soms iets te laat hun spullen afleveren.

Dagknaller retourneren en garantie.

Als het product toch tegenvalt in de praktijk dan mag je het product indien het niet gebruikt is natuurlijk retourneren. Je hebt hier 7 dagen de tijd voor voordat je een beslissing definitief maakt. Ieder product wordt geleverd met een fabrieksgarantie en een garantiedocument. Blijkt het product stuk te zijn of niet goed te functioneren dan kan je het product gewoon volgens de garantie laten repareren. Het garantietermijn is uiteraard per product of leverancier verschillend. Er kan dus een verschil zitten tussen de diverse aanbiedingen bij de Dagknaller.

Dagknaller ervaringen

Als je nog nooit van de website Dagknaller hebt gehoord dan twijfel je misschien aan het bestaan van de website. Gelukkig hebben wij voor je al even wat ervaringen opgedaan. Zo kunnen we je vertellen dat je er echt hele leuke aanbiedingen kan vinden. Het is slim om gewoon iedere dag even terug te komen. Misschien zit er vandaag niets voor je bij, maar volgende week wel. Zo gaat het al snel met deze stoere aanbiedingssite waar je altijd hele scherpe aanbiedingen kan vinden. Natuurlijk kan je ook je eigen ervaringen met ons delen zodat wij deze ervaringen weer met andere kunnen delen.

admin

Geef een reactie