iBood

iBood

ibood

Over iBood

iBood ook wel internet’s Best Online Offer Daily biedt elke dag de beste merk producten voor de laagste prijs aan. Elk product wordt bij iBood beperkt ingekocht waardoor het kan dat het product ook sneller is uitverkocht dan een dag. Wil je dus verzekerd zijn van je aankoop zorg er dan voor dat je de aankoop direct doet, want voor je het weet is de voorraad leeg.

Met inmiddels een community van bijna 2 miljoen leden mag iBood zich dan ook tot een van de grootste dagaanbiedingenwebsites van Nederland. In deze community draait het maar om een ding en dat is de mooiste koopjes van de mooiste merken voor weinig geld. Deze community is vooral actief op het forum van iBood waar ze ervaringen delen over de producten van iBood. Hierdoor weet iedereen dus wat hij of zijn in huis haalt!

iBood hunt

De iBood hunt ook wel de grootste nationale online koopjesjacht van Nederland. In deze periode komen meer dan 500 aanbiedingen in razendsnel tempo voorbij voor de meest bizar lage prijzen. Wil jij meedoen aan deze iBood Hunt? Elke twee maanden komt die voorbij dus hou de site goed in de gaten! Een leuke bijkomstigheid op de iBood Hunt is ook de iBood Box. In deze box zit een verrassing welke meer waard is dan de verkoopwaarde. Je bent dus altijd verzekerd van een betere aanbieding dan als je hem los zou kopen!

iBood bestellen & Betalen

Bestellen is bij iBood super eenvoudig! Het enigste wat je moet hebben is een account bij iBood en dan kan je direct beginnen met bestellen. Klik op de knop “Neem er een” en je komt direct op de bestelpagina. Doorloop hier het bestelproces en het kan niet fout gaan. Bij iBood kan je betalen met Creditcard, iDeal, Maestro en Rembours doen. Vind je het geen probleem om eerder te betalen dan zijn de eerste drie betaalmethodes prima, maar betaal je liever achteraf dan moet je kiezen voor Rembours. Hiermee betaal je bij de bezorging van jou product.

iBood verzenden & Bezorgen

Op de productpagina kan je altijd de verzenddatum van het product vinden. Heb je het product al besteld? Dan kan je de verzenddatum terug vinden in je e-mail of in je accountoverzicht van iBood. Helaas kan het zich voorkomen dat iBood de beloofde verzenddatum niet kan nakomen. In dit geval zal je een mail krijgen met de nieuwe datum. Alle producten worden door iBood met UPS, PostNL en Dynalogic verzonden en hebben een gemiddelde verzendtijd van 5 werkdagen.

iBood annuleren, retourneren en ruilen

Retourneren is geen enkel probleem bij iBood. Heb je een aankoop gedaan en is deze nog niet verzonden dan kan je het de bestelling nog gewoon annuleren via het overzicht. Mocht de bestelling wel al verstuurd zijn dan kan je zonder problemen binnen 14 dagen de bestelling retoureneren. In beide gevallen kan je binnen 14 dagen het aankoopbedrag en de verzendkosten terug gestord. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening!

Hoe product retourneren bij iBood?

Mocht je een product retourneren dan zal je dit wel eerst moeten aangeven bij Mijn iBood. Vervolgens krijg je een instructie welke je stap voor stap dient te volgen. Pak het product vervolgens goed in en mocht het duurder zijn dan 100 euro dan is het aan te raden om deze verzekerd te versturen. Stuur het product vervolgens terug met de Track & Trace code zodat je altijd kan zien waar je product is en een bewijs hebt dat het daadwerkelijk is verstuurd.

iBood Garantie

Bij Ibood kan je er vanuit gaan dat je de fabrieksgarantie van het product krijgt. Omdat er zoveel verschillde producten worden aangeboden zijn hier geen algemene richtlijnen voor bij iBood. Wel voldoet de garanatie altijd aan de Nederlandse en Europese wetgevaring! Je kan de garantie altijd terug vinden op de productpagina of op het forum van het product.

 

admin

Geef een reactie