iChica

iChica

ichica

Over iChica

De eerst en enigste dagaanbiedingwebsite voor vrouwen. iChica biedt dagelijks nieuwe A-merk producten aan voor vrouwen welk uit zijn op de beste koopjes! iChica is een hip en trendy dagaanbiedingenwebsite en dat bewijzen ze onder andere door het gebruik van hun Facebookpagina. Dagelijks zullen kan iedereen haar mening over het product van de dag geven waarmee iChica 100% vertrouwd op hun producten. Daarbij gebruiken ze hun facebookpagina ook regelmatig om kortingscodes te verspreiden. Mocht je dus nog meer korting willen boven de al hoge korting op hun producten dan is het zeker de moeite waard om de facebookpagina van iChica te volgen.

iChica bestellen & betalen

Eenvoudiger als iChica het maakt kan niet! Druk op de “Nu kopen” knop en voer vervolgens je factuur- en afleveradres in. Vervolgens kies je jouw betaalmethode. Je kan bij iChica kiezen uit iDeal, Mastercard en achteraf betalen. Heb jij dus nog niet 100% het vertrouwen dat iChica het product netjes leverd. Betaal dan gerust achteraf! Na de bestelling zal iChica een orderbevesting sturen naar je opgegeven emailadres waarin onderanderen de bestelling en de levertijd staat vermeld. Mocht je de mail niet binnen 10 minuten hebben ontvangen dan kan het verstandig zijn om contact op te nemen met iChica. Controleer daarvoor wel je spambox!

iChica verzenden & bezorgen

iChica verzend al haar producten met PostNL. Mocht het gebeuren dat je onverhoop niet thuis zijn dan zal PostNL maximaal twee keer proberen het product alsnog af te leveren. Hierna krijg je een afhaalbericht waarmee je het product zelf kan ophalen bij een van de afhaalpunten.

iChica annuleren, retourneren en ruilen

Het is bij iChica geen enkel probleem op je product te annuleren, retrouneren of ruilen. Bij iChica kan je zonder problemen of reden je product binnen 14 dagen retourneren. Wel moet je hiervoor contact opnemen met klantenservice@iChica.com. Mocht het prodcut dan nog niet verstuurd zijn dan zal deze geannuleerd worden. Mocht het pakket al onderweg zijn dan dien je het product met een antwoordnummer terug te sturen. De kosten om het product te retourneren zijn wel voor jezelf! Mochten er gebreken zijn dan zal iChica deze kosten natuurlijk vergoeden.

iChica garantie

Zodra je een bestelling binnen krijgt is het verstandig om dit pakketje goed te bekijken. Mochten er namelijk beschadigingen zijn vraag dan aan de bezorger om hier direct een melding van te maken. Mocht vervolgens het product ook beschadigd zijn dan kan je contact opnemen met iChica. Dit dient binnen 24 uur na ontvangst van het pakketje gedaan te zijn. Mocht het prodcut niet voldoen aan de Algemene Voorwaarden en de voorwaarden uit de Retour Policy dan zal iChica het volledige bedrag terug vergoeden en heeft u gewoon garantie.

admin

Geef een reactie