Sweetdeal

Sweetdeal

Sweetdeal

Over Sweetdeal

Sweetdeal biedt elke dag de beste locale aanbiedingen met maarliefst een korting van gemiddeld 50%. Ben je opzoek naar een leuk etentje bij jou in de buurt, een heerlijk dagje ontspannen in de sauna of een horloge met flinke korting? Sweetdeal biedt elke dag weer de beste aanbiedingen waardoor jij net de beetje luxe in je leven krijgt wat je nodig hebt.

Hoe werkt Sweetdeal

Om deel te nemen aan Sweetdeal kan je, je aanmelden op de website van Sweetdeal of gebruik maken van de app van Sweetdeal. Bij het aanmelden kan je opgeven van welke regio je aanbiedingen wilt ontvangen zodat je alleen aanbiedingen ontvangt welke echt alleen voor jou aantrekkelijk zijn. Hierna kan je beginnen met het kopen van de beste aanbiedingen met een gemiddelde korting van maarliefst 50%.

Bij Sweetdeal doe je niet direct een aankoop bij Sweetdeal, maar krijg je de aankoop in de vorm van een voucher. Deze voucher krijg je na je aankoop direct in je mailbox en als je de app hebt op je app. Nadat je de voucher hebt ontvangen kan je hem verzilveren bij het bedrijf waar het geldig is. Heb je een voucher gekocht voor bijvoorbeeld de sauna dan kan je gebruik maken van de sauna door daar de voucher te laten zien.

Gratis producten met hulp van je vrienden

Zie jij een leuke deal welke je wilt hebben dan is er een optie om deze gratis te krijgen. Mocht het je namelijk lukken om de deal bij drie vrienden te slijten dan krijg jij de deal geheel gratis! Door de link te delen via facebook of andere sociale activiteiten kan jij de deal geheel gratis vergoed krijgen van Sweetdeal!

Sweetdeal bestellen & betalen

Zodra jij een geschikte deal hebt gevonden kan je deze bestellen door op de “Nu kopen” knop te drukken. Als je een aankoop doet bij Sweetdeal kan je jouw deal afrekenen doormiddel van de creditcard of met iDeal. Daarnaast heeft Sweetdeal een beveiligde verbinding waardoor jouw betalingen zo veilig mogelijk verlopen. Je hoeft je bij Sweetdeal dus totaal niet druk te maken als het aankomt op de betaling.

Omdat Sweetdeal gebruik maakt van vouchers zit je niet vast aan lange verzendtijden of andere verzendkosten. Je krijgt de voucher gewoon in je mailbox of app waarna je hem meteen kan gaan verzilveren!

Sweetdeal verzenden & Bezorgen

Je zit bij Sweetdeal niet vast aan lange verzendtijden en veel te duren verzendkosten. Doordat ze gebruik maken van vouchers krijg je direct na de betaling de voucher in je mailbox of app en kan je hem meteen verzilveren. Zo simpel als het klinkt is het ook!

Sweetdeal annuleren, retourneren en ruilen

Je kan je deals bij Sweetdeal geheel gratis retourneren en je krijgt je geld dan 100% vergoed. Mocht je een product al thuis hebben dan dien je deze in de orginele verpakking aan de betreffende ondernemer te retourneren. Doe je dit alles binnen 14 dagen dan krijg je je aankoopbedrag binnen de terugbetalingstermijn weer volledig vergoed.

Sweetdeal ervaringen van andere

Veel consumenten hebben zeer goede Sweetdeal ervaringen. Vooral het gebruik van de vouchers is door veel consumenten omarmd en word als zeer positief ervaren. Over het algemeen zijn de Sweetdeal ervaringen ronduit postitief waardoor je met een gerust hart kan bestellen bij Sweetdeal!

admin

Geef een reactie