TipTopDeal

TipTopDeal

tiptopdeal

Over TipTopDeal

TipTopDeal is de dagaanbieders voor de meest exclusieve deals. Alle dagaanbiedingen op TipTopDeal zijn ook echt maar 24 uur beschikbaar en daarom daarna niet meer te verkrijgen. Zie jij dus een intressante deal op TipTopDeal dan is het aan te raden om direct toe te slaan, want OP = OP. TipTopDeal staat bij de meeste gebruikers vooral bekend om haar mode aanbiedingen ondanks TipTopDeal ook andere aanbiedingen heeft. Door aanbiedingen van meer dan 50% aan te bieden weet TipTopDeal de meeste luxe producten voor iedereen betaalbaar te krijgen. Ben jij dus net opzoek naar dat beetje luxe? Kijk dan snel op TipTopDeal.nl

TipTopDeal bestellen & Betalen

Zodra je een geschikte deal bij TipTopDeal dan kan je deze kopen door “In winkelwagen” te klikken. Hierna laadt het scherm waar je jouw (adres)gegevens kan achterlaten en je betaalmethode kan kiezen. Bij TipTopDeal kan je vrijwel met alle betaalmethodes betalen waardoor het ook mogelijk is om via AfterPay te betalen. Je hoeft dan dus je bestelling te betalen zodra jij je bestelling binnen hebt! Nadat alles correct is ingevuld krijg je een bevestigingsmail met jou order wat tevens het bewijs is dat alles correct is verwerkt.

TipTopDeal verzenden & Bezorgen

Zodra jouw bestelling bij TipTopDeal binnen is gekomen kan je er vanuit gaan dat je binnen 5-10 werkdagen jouw bestelling ontvangt. De preciese bezorgtijd kan je ook vinden op de productpagina. In sommige gevallen kan het namelijk langer duren dan 10 werkdagen dus controleer dit wel even. Over het algemeen worden de pakketjes bij TipTopDeal verzonden met DPD waardoor je doormiddel van Track&Trace jouw bestelling kan bijhouden.

TipTopDeal annuleren, retourneren en ruilen

TipTopDeal hanteert het Niet goed? Geld terug beleid. Dit wilt zeggen dat mocht jouw product niet naar wens zijn je het gehele bedrag weer terug ontvangt. De bedenktijd bij TipTopDeal is 14 dagen waardoor je tijd genoeg hebt om het producten te beleven en terug te sturen. Wel word er gevraag om het product in een zo orgineel mogelijk staat terug te sturen met de daarbij behorende barcodes en verpakkingen. Vervolgens krijg jij binnen 30 dagen je geld teruggestord.

Let wel even op! Mocht je iets retour sturen bij TipTopDeal dan zal je eerst een “Retouraanvraag” moeten doen via “Mijn account” op de website van TipTopDeal. Hier kan je alle gegeven invoeren en aangeven of je een nieuw product wilt ontvangen of je geld terug wilt ontvangen. Zonder deze retrouraanvraag kan er geen product worden geretourneerd!

TipTopDeal ervaringen van andere

Over het algemeen zijn de gebruikers bij TipTopDeal erg tevrenden en hebben ze plezierige TipTopDeal ervaringen. Natuurlijk zijn de scherpe prijzen de voornaamste reden om bij TipTopDeal te bestellen, maar ook de klantenservice scoort een dikke voldoende. Let wel even op dat de terugbetalingstermijn wel wat lang is (30 dagen). TipTopDeal ervaringen van andere consumenten zjin dus boven gemiddeld te noemen waardoor je gerust je bestelling kan doen.

admin

Geef een reactie