Voordeelvanger

Voordeelvanger

Over Voordeelvanger

Voordeelvanger is een dagaanbiedingenwebsite met als missie om jou elke dag de beste exclusieve dagaabieding aan te bieden. Deze aanbiedingen kunnen wel tot 80% korting oplopen. Met de slogan “Wij verkopen alleen produten die wij zelf ook zouden kopen!” straalt Voordeelvanger.nl een hoop vertrouwen uit. Niet alleen de beste prijs is voor Voordeelvanger van groot belang, maar het moet ook een geweldig product zijn. Daarnaast staat kwaliteit in een hoog vandel waardoor iedereen gewaarborgd is voor de beste aankopen. Voordeelvanger maakt hierdoor luxe dingen in het leven betaalbaar.

Met reclames op verschillende tv-zenders is Voordeelvanger voor de meeste consumenten geen onbekende partij meer. Zo heeft Voordeelvanger al op zenders als RTL5, RTL7, RTL8, SBS6 en NET5 hun reclame vertoond.

Voordeelvanger bestellen & Betalen

Na het bestellen van je product krijg je van Voordeelvanger altijd een orderbevestigings-email. Wat wel kan is dat deze email in je spambox komt. Mocht het gebeuren dat je nergens deze email kan vinden dan kan het zo zijn dat je vergeten bent om na het betalen op de “Voltooid” knop te drukken.

Betalen kan bij Voordeelvanger op alle gebruikelijke betaalmethodes welke wij in Nederland kennen. Zo kan je betalen met iDeal, Paypal of Creditcard.

Voordeelvanger verzenden & Bezorgen

Voordeelvanger gebruikt voor het verzenden van hun bestelling DHL Parcel. DHL Parcel bezorgt van Dinsdag tot en met zaterdag en zal de bestelling in de meeste gevallen binnen 5 tot 7 dagen bezorgen. Zodra je niet aanwezig bent, zal DHL Parcel nogmaals proberen om de bestelling te bezorgen. Mocht dit vaker voor komen dan zal het product retour gezonden worden naar Voordeelvanger.nl

Voordeelvanger annuleren, retourneren en ruilen

Mocht je product terug willen sturen, omdat het defect is of omdat het gewoonweg niet naar wens is dan kan je product zonder problemen worden geretourneerd. Dit zal je wel van te voren telefonisch door moeten geven! Bij dit gesprek zal je namelijk een retourformulier krijgen welke je moet bijvoegen bij je retour te zenden pakket. Je kan de klantenservice bellen van maandag tot en met donderdag van 09:00-16:45 uur en vrijdag van 09:00-16:00 uur.

Voordeelvanger Garantie

Erg vervelend als je product kapot is en daarom doet Voordeelvanger hier ook niet moeilijk over! Mocht je product defect zijn dan kan je het product gewoon terug sturen, maar neem hier wel eerst telefonisch contact voor op met de klantenservice.

admin

Geef een reactie