123bied

123bied

123bied

Over 123bied

Zoals 123bied het zelf omschrijft op hun websites is 123bied de populairste online veilingsite met de beste producten van Nederland en belgie. 123Bied probeert dagelijks op de meeste populaire producten in te spelen en dat zo breed mogeljik zodat er voor iedereen wat is.

123Bied vind plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en orginaliteit ontzettend belangrijk en dat is terug te vinden door de organisatie. Door de producten door een spannende en voordelige manier aan te bieden om zo plezier zo groot mogelijk te maken bij het kopen van een A-merk product. Daarnaast streeft 123Bied naar een zo hoog mogelijke diensverlening om jou als consument zo goed mogelijk te bedienen.

123bied bestellen & Betalen

Zodra je een veiling bij 123Bied.nl wint dan ben je niet meteen verplicht om het product te nemen! Je hebt 7 dagen bedenktijd en als je binnen deze tijd niet het geld overmaakt vervalt de aanbieding. Wil jij het product toch niet dan maak je het geld gewoon niet over en zit je nergens aan vast!

Zodra je een veiling hebt gewonnen kan je in het menu naar “Winsten”. Hier staan alle veilingen welke je hebt gewonnen en kan je beginnen met je adresgegevens invullen waarna je kan betalen. Bij 123Bied kan je betalen met iDeal, PayPal (Creditcard), MrCash en Paysafecard. Let wel op dat je binnen 7 dagen moet betalen anders vervalt de aanbieding en kan je het product niet meer krijgen.

123bied verzenden & Bezorgen

De verzenkosten bij 123Bied zijn voor alle veilingen €0,95. Dit is in verhouding tot andere aanbiedingen websites dus vrij laag. Zodra de betaling binnen is bij 123Bied streven zij ernaar om binnen 5 werkdagen het product bij jou af te leven. De gemiddelde levertijd bij 123Bied is 3 werkdagen waardoor je dezelfde week vaak het product nog ontvangt.

De producten worden bij 123 biedt verzonden met TNT, DHL of UPS. Deze grote bezorgdiensten hebben een goede bezorgservice en een prima voorwaarde. Zo proberen alle leveranciers meerdere keren om je product alsnog af te leveren zodat je niet na 1 keer al zelf erachteraan hoeft. Wel is het natuurlijk zo fijn als je wel gewoon thuis bent.

123bied annuleren, retourneren en ruilen

Het is geen enkel probleem om bij 123Bied je producten te retourneren of te ruilen. Ben je niet tevreden en wil jij je product ruilen? Stuur dan binnen 7 dagen je product op naar 123Bied. Als zij jouw product hebben ontvangen in de orginele verpakking en zonder defecten/beschadigingen dan krijg je binnen de gestelde termijn je geld terug gestuurd. In Nederland geld de regel dat je binnen 14 dagen je geld terug moet krijgen dus hier houdt 123Bied zich uiteraard aan!

123bied Garantie

Bij 123Bied zijn alle producten voorzien van de algemene fabrieksgarantie. Dit betekend dat mocht je problemen hebben met je product binnen de garantietermijn je gewoon contact kan opnemen en alles netjes wordt opgelost. Uiteraard geld hier dat je contact moet opnemen met 123Bied.

admin

Geef een reactie