Biedveilingen

Biedveilingen

biedveilingen

Over Biedveilingen

Biedveilingen zijn spannende veilingen waarbij je al voor een paar cent in het bezit kan zijn van echte luxe producten. De veilingsite werkt op basis van credits. Met één credit kan je een bod plaatsen en als je een account aanmaakt kan je al direct meebieden met 5 gratis credits. Je kan dus vijf keer een bod uitbrengen van € 0,01. Vaak duurt een veiling slechts een paar seconden. Wordt je overboden? Dan wordt de veiling verlengt met 30 seconden waarin je weer een nieuwe kans krijgt. Zijn je credits op? Dan kan je deze online bestellen en weer meedoen met een spannende veiling. Het is ook mogelijk om te bieden op credits. Je kan dan 50 credits winnen voor € 0,01. Zo wordt het echt de moeite waard om mee te beiden.

Biedveilingen bieden en betalen.

Als je uiteindelijk het hoogste bod behaald hebt dan is het product van jouw en mag je het geboden product betalen. Soms betaal je voor een product van € 500 slechts € 10. Het is dus belangrijk om tactisch te bieden en niet teveel credits te besteden. Vaak ben je tientallen tot honderden euro’s goedkoper uit zelfs als je de aanschaf van credits er vanaf trekt. Loop je een bod mis? Dan kan je vaak het product als nog met korting kopen. Het aantal credits dat besteed is wordt dan van de vraagprijs afgetrokken en zo ben je nog goedkoper uit. Als je een product besluit te nemen dan betaal je alleen het geboden bedrag of het bedrag met de korting van credits eraf. Betalen doe je met iDeal of je creditcard.

Biedveilingen verzenden & bezorgen.

Als je betaling binnen is dan streeft de website ernaar om jouw product binnen 14 dagen thuis te bezorgen. Als een product niet op voorraad is dan kan het soms iets langer duren. Bij iedere veiling staat gelukkig van te voren aangegeven hoe lang de levering duurt. Je weet zo van te voren wat je kan verwachten qua levertijd. Je betaalt vaak nog wel maximaal € 4,95 extra om het product te laten verzenden.

Biedveilingen annuleren en retourneren.

Als je het winnende bod hebt dan ben je verplicht om het product ook echt te kopen. Je ontvangt het product wel met volledige fabrieksgarantie. Mocht er dus iets mis zijn met het product dan kan je bij de fabrikant zelf terecht. Doordat het product bij de veiling direct definitief jouw eigendom is kan je dus ook niet achteraf retourneren. Je kan er wel van uitgaan dat je altijd een origineel product ontvangt en dus geen namaak product.

Biedveilingen ervaringen

Biedveilingen ervaringen zijn zeer positief. Vooral omdat je ook gratis credits kan verdienen en je dus eigenlijk geen risico loopt. De bedragen die je geboden hebt zijn vrij laag en dus behaal je altijd met winst een leuk product in huis die je altijd al wou hebben. Je kan dus gerust een keer bieden volgens de Biedveilingen ervaringen van anderen die hier al langer een account hebben.

admin

Geef een reactie