Categorie op Kortingen

NuDeal

NuDeal dagdeal website

Over NuDeal

NuDeal is een dagdeal website met heel veel leuke en zeer interessante acties. Deze acties zijn voornamelijk gericht op: dagjes uit, uiteten en activiteiten. De acties zijn zeer scherp en je pakt al gauw een korting van 40-70% op de leukste uitjes en etentjes. De keuze is zeer uitgebreid en je hebt dus volop keuze. NuDeal is een echte aanrader!

Hoe werkt NuDeal

Als je gebruik wilt maken van de acties op NuDeal maak je in 1 minuut een account aan. Vervolgens zoek je de actie waarvan jij gebruik wilt maken. Op NuDeal heb je een zeer grote keuze dus de kans is erg groot dat er wel een actie tussen zit die je aanspreekt. Wees wel snel want aan de acties is een bepaalde tijd gebonden. Je moet dus wel snel zijn want als de actie afloopt kun je geen gebruik meer maken van de scherpe aanbieding. Vervolgens koop je de voucher van de actie. Direct hierna ontvang je via de email een voucher. Deze print je uit en neem je mee naar de locatie. Daar kan je de voucher inleveren en kun je gaan genieten van je voordelige uitje.

NuDeal acties ontvangen

Als je een account hebt aangemaakt ontvang je dagelijks de leukste acties. Zo hoef je geen enkele actie op NuDeal te missen. Ook kun je via sociale media de acties delen met je vrienden. Zo kun je ze op de hoogte stellen van leuke acties en kun je samen genieten van leuke uitjes. Wil je geen acties via de email ontvangen dan kun je het ontvangen van email updates uitschakelen. Vergeet dan natuurlijk niet om zelf regelmatig de acties op de website te checken.

Betalen op NuDeal

Het afrekenen en betalen op NuDeal kan alleen via iDeal. Helaas zijn er geen andere betaalmethoden beschikbaar op de website. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je binnen 7 werkdagen je aankoop annuleren. Het annuleren kan door contact op te nemen met de klantenservice. Meer informatie over betalen en annuleren kun je vinden in de FAQ op de website.

Vragen over NuDeal

Zit je met een vraag of wil je meer weten over een speciale actie die je op de website van NuDeal hebt gezien? Dan kun je met je vragen over NuDeal terecht bij de klantenservice. Deze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur. Helaas zijn ze in het weekend gesloten en kun je je vragen mailen.

Amigoamigo

Over Amigoamigo

Amigoamigo is de aanbiedingenwebsite voor studenten. Ben jij als student uit Amsterdam, Rotterdam of Utrecht opzoek naar de allerleukste aanbiedingen? Amigoamigo biedt speciaal voor deze studenten de allerbeste aanbiedingen voor dat beetje luxen wat ze anders moeilijk kunnen veroorloven. Wil jij bijvoorbeel heerlijk sushi eten? Dan kan bij Amigoamigo al voor 7 euro! Altijd al eens heerlijk gemasseerd willen worden met je beste vriendin? Bij Amigoamigo kan dit al voor 17 euro!

Wat voor deals biedt Amigoamigo aan?

Amigoamigo biedt alles aan waar een student echt behoefte aan heeft. Normaal zullen studen hier flink hun portomonee voor moeten trekken, maar bij Amigoamigo niet! De meeste deals blijven een paar dagen staan, maar als ze op zijn dan zijn ze ook echt op! Bij Amigoamigo kan je ondermeer restaurant deals, dagjeweg deals en luxe producten vinden welke voor een spotprijs weg gaan.

Amigoamigo bestellen & Betalen

Zodra je een Amigoamigo account hebt kan je direct bestellen! Druk eenvoudig bij een van de deals op “Hebben” en je gaat direct het bestelproces in. Je kan nu beginnen met het aantal vouchers in te stellen vervolgens ga je direct het betaalproces in. Bij Amigoamigo kan je betallen met iDeal en creditcard. Zodra je bestelling is afgerond krijg je de voucher toegestuurd en kan je genieten van jouw aankoop!

Amigoamigo voucher cadeau geven!

Een ontzettend leuk idee is om Amigoamigo acties als cadeau te geven. Hierdoor kan een van je medestudenn, huisgenoten, collega’s of vrienden/kennissen van een luxe cadeau genieten zonder dat zij weten dat jij een bodemprjis hebt betaald! Heerlijk uiteten met ze tween, Een paaldansles met je beste vriendin voor jullie vriendjes of je eens lekker laten verwennen in een spa? Alles is mogelijk bij Amigoamigo!

Amigoamigo Vouchers

Bij Amigoamigo werken ze met vouchers waardoor je niet te maken krijgt met bezorgendiensten. Zodra je de betaling hebt voldaan zal de voucher in je mailbox/Mijn account komen en dan kan je hem meteen verzilveren. Mocht je dus een product hebben besteld dan staat op de voucher precies waar je het product kan ophalen. Mocht je lekker uiteten gaan, een cursus doen of genieten een massage dan kan je de voucher gewoon meenemen en inleveren.