Categorie op Veilingen

Vakantieveilingen

vakantieveilingen

Over Vakantieveilingen

Vakantieveilingen heeft echt de hele dag door de leukste aanbiedingen waar je op kan bieden. Vaak beginnen de veilingen vanaf € 1 en gaat het erom wat iemand wil geven voor een weekendje weg of een vliegvakantie naar het buitenland. Bieden kan iedere minuut 24 uur per dag en 7 dagen per week. Er zijn geen verborgen gebreken of credits die je moet gebruiken om mee te bieden. Bieden is gewoon gratis en wie aan het einde het hoogste bod heeft is de eigenaar van een weekendje weg of kaartjes voor een dagje uit. Zo worden er ook kaartjes voor evenementen en pretparken geveild bij Vakantieveilingen. Je kan hier dus echt alles voor je vrije tijd vinden.

Vakantieveilingen bieden en betalen.

Als je een leuke veiling gezien hebt dan is het belangrijk om te gaan bieden. Voor iedere veiling staat een tijdslimiet en de kans groot dat de meeste een bod plaatsen in de laatste seconden. Bedenk dus van te voren een bedrag die je wil betalen voor een vakantie en kijk even naar de voorwaarden. Vaak staat hier aangegeven dat je alleen binnen een bepaalde periode op vakantie kan gaan en je moet dan wel kunnen. Als je geboden hebt en je hebt het winnende bod als de tijd verstreken is dan dien je jouw bod direct te betalen. Je dient binnen 5 dagen te betalen anders wordt er een automatisch incasso uitgevoerd met extra kosten. Betalen kan met iDeal of Paypal.

Ontvangen van je reisbescheiden.

In de meeste situaties ontvang je direct een voucher na je betaling. Deze voucher kan je online met behulp van een code gebruiken om een vakantie te boeken via Vakantieveilingen. Je kan dan binnen de aangegeven dagen je vakantie boeken. Als je uiteindelijk toch niet kan dan verloopt de voucher binnen een bepaalde periode. Je kan dan uiteraard je geld niet terugvragen dit is op je eigen risico. Bij evenementen ontvang je soms geen voucher, maar direct e-tickets die je kan gebruiken tijdens een evenement.

Vakantieveilingen annuleren.

Je hebt het hoogste bod, maar dan zie je de voorwaarden dat je eigenlijk helemaal niet kan in deze periode. Je hebt dus spijt van je aankoop en je wil het liefste annuleren. Helaas is het niet mogelijk om je bod te annuleren dit komt omdat het een veiling is die op basis van een datum of periode gaat. Het is wel mogelijk om eventueel de voucher over te dragen aan iemand anders die wel in deze periode op vakantie kan gaan.

Vakantieveilingen ervaringen

De vakantieveilingen ervaringen zijn zeer positief. Je kan vaak voor een schijntje op vakantie of een evenement bezoeken. Het is wel een handige tip die naar voren komt om je niet te laten verleiden om steeds hoger te bieden. Neem van te voren een bedrag in gedachten die je maximaal wil besteden aan een vakantie. Ga niet hoger bieden want soms betaal je bij hele fanatieke bieders meer dan de vakantie waard is. Hou dit dus in gedachten en boek voordelig een vakantie via een veiling.

Biedveilingen

biedveilingen

Over Biedveilingen

Biedveilingen zijn spannende veilingen waarbij je al voor een paar cent in het bezit kan zijn van echte luxe producten. De veilingsite werkt op basis van credits. Met één credit kan je een bod plaatsen en als je een account aanmaakt kan je al direct meebieden met 5 gratis credits. Je kan dus vijf keer een bod uitbrengen van € 0,01. Vaak duurt een veiling slechts een paar seconden. Wordt je overboden? Dan wordt de veiling verlengt met 30 seconden waarin je weer een nieuwe kans krijgt. Zijn je credits op? Dan kan je deze online bestellen en weer meedoen met een spannende veiling. Het is ook mogelijk om te bieden op credits. Je kan dan 50 credits winnen voor € 0,01. Zo wordt het echt de moeite waard om mee te beiden.

Biedveilingen bieden en betalen.

Als je uiteindelijk het hoogste bod behaald hebt dan is het product van jouw en mag je het geboden product betalen. Soms betaal je voor een product van € 500 slechts € 10. Het is dus belangrijk om tactisch te bieden en niet teveel credits te besteden. Vaak ben je tientallen tot honderden euro’s goedkoper uit zelfs als je de aanschaf van credits er vanaf trekt. Loop je een bod mis? Dan kan je vaak het product als nog met korting kopen. Het aantal credits dat besteed is wordt dan van de vraagprijs afgetrokken en zo ben je nog goedkoper uit. Als je een product besluit te nemen dan betaal je alleen het geboden bedrag of het bedrag met de korting van credits eraf. Betalen doe je met iDeal of je creditcard.

Biedveilingen verzenden & bezorgen.

Als je betaling binnen is dan streeft de website ernaar om jouw product binnen 14 dagen thuis te bezorgen. Als een product niet op voorraad is dan kan het soms iets langer duren. Bij iedere veiling staat gelukkig van te voren aangegeven hoe lang de levering duurt. Je weet zo van te voren wat je kan verwachten qua levertijd. Je betaalt vaak nog wel maximaal € 4,95 extra om het product te laten verzenden.

Biedveilingen annuleren en retourneren.

Als je het winnende bod hebt dan ben je verplicht om het product ook echt te kopen. Je ontvangt het product wel met volledige fabrieksgarantie. Mocht er dus iets mis zijn met het product dan kan je bij de fabrikant zelf terecht. Doordat het product bij de veiling direct definitief jouw eigendom is kan je dus ook niet achteraf retourneren. Je kan er wel van uitgaan dat je altijd een origineel product ontvangt en dus geen namaak product.

Biedveilingen ervaringen

Biedveilingen ervaringen zijn zeer positief. Vooral omdat je ook gratis credits kan verdienen en je dus eigenlijk geen risico loopt. De bedragen die je geboden hebt zijn vrij laag en dus behaal je altijd met winst een leuk product in huis die je altijd al wou hebben. Je kan dus gerust een keer bieden volgens de Biedveilingen ervaringen van anderen die hier al langer een account hebben.

123bied

123bied

Over 123bied

Zoals 123bied het zelf omschrijft op hun websites is 123bied de populairste online veilingsite met de beste producten van Nederland en belgie. 123Bied probeert dagelijks op de meeste populaire producten in te spelen en dat zo breed mogeljik zodat er voor iedereen wat is.

123Bied vind plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en orginaliteit ontzettend belangrijk en dat is terug te vinden door de organisatie. Door de producten door een spannende en voordelige manier aan te bieden om zo plezier zo groot mogelijk te maken bij het kopen van een A-merk product. Daarnaast streeft 123Bied naar een zo hoog mogelijke diensverlening om jou als consument zo goed mogelijk te bedienen.

123bied bestellen & Betalen

Zodra je een veiling bij 123Bied.nl wint dan ben je niet meteen verplicht om het product te nemen! Je hebt 7 dagen bedenktijd en als je binnen deze tijd niet het geld overmaakt vervalt de aanbieding. Wil jij het product toch niet dan maak je het geld gewoon niet over en zit je nergens aan vast!

Zodra je een veiling hebt gewonnen kan je in het menu naar “Winsten”. Hier staan alle veilingen welke je hebt gewonnen en kan je beginnen met je adresgegevens invullen waarna je kan betalen. Bij 123Bied kan je betalen met iDeal, PayPal (Creditcard), MrCash en Paysafecard. Let wel op dat je binnen 7 dagen moet betalen anders vervalt de aanbieding en kan je het product niet meer krijgen.

123bied verzenden & Bezorgen

De verzenkosten bij 123Bied zijn voor alle veilingen €0,95. Dit is in verhouding tot andere aanbiedingen websites dus vrij laag. Zodra de betaling binnen is bij 123Bied streven zij ernaar om binnen 5 werkdagen het product bij jou af te leven. De gemiddelde levertijd bij 123Bied is 3 werkdagen waardoor je dezelfde week vaak het product nog ontvangt.

De producten worden bij 123 biedt verzonden met TNT, DHL of UPS. Deze grote bezorgdiensten hebben een goede bezorgservice en een prima voorwaarde. Zo proberen alle leveranciers meerdere keren om je product alsnog af te leveren zodat je niet na 1 keer al zelf erachteraan hoeft. Wel is het natuurlijk zo fijn als je wel gewoon thuis bent.

123bied annuleren, retourneren en ruilen

Het is geen enkel probleem om bij 123Bied je producten te retourneren of te ruilen. Ben je niet tevreden en wil jij je product ruilen? Stuur dan binnen 7 dagen je product op naar 123Bied. Als zij jouw product hebben ontvangen in de orginele verpakking en zonder defecten/beschadigingen dan krijg je binnen de gestelde termijn je geld terug gestuurd. In Nederland geld de regel dat je binnen 14 dagen je geld terug moet krijgen dus hier houdt 123Bied zich uiteraard aan!

123bied Garantie

Bij 123Bied zijn alle producten voorzien van de algemene fabrieksgarantie. Dit betekend dat mocht je problemen hebben met je product binnen de garantietermijn je gewoon contact kan opnemen en alles netjes wordt opgelost. Uiteraard geld hier dat je contact moet opnemen met 123Bied.