Waat

Waat

waat

Over Waat

Waat heeft iedere dag echt meerdere super aanbiedingen. Dit zijn geen onbekende producten of merken waar je echt nog nooit van gehoord hebt. Nee Waat heeft altijd een super aanbieding waar je echt gebruik van moet maken. Denk bijvoorbeeld aan een Tefal pannenset of een super stoere zonnebril van een bekend merk. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt verkocht als een dagtopper bij Waat. De aanbiedingen zijn inderdaad slechts 24 uur geldig, maar dit maakt het niet minder leuk. Dit betekend dat je er gewoon super snel bij moet zijn om een nieuwe aanbieding in de wacht te slaan. De aanbiedingen vallen in verschillende categorie├źn Wonen, Fashion & Beauty, VIP en Mannen.

Waat bestellen & betalen

Als je een leuke aanbieding hebt gezien bij Waat dan kan je deze direct online bestellen. Je hoeft alleen op de Koop nu! knop te drukken en je kan verder gaan bij het maken van je bestelling. Alle aanbiedingen zijn direct te bestellen behalve de dagelijkse VIP deal. Deze deal is alleen voor klanten die al een account hebben bij Waat. Als je een bestelling hebt geplaatst dan kan je deze direct betalen met iDeal, Mistercash, Paypal, Creditcard of gewoon lekker achteraf op rekening met Klarna.

Waat verzenden & bezorgen.

De gemiddelde levertijd is heel erg afhankelijk per product. Sommige producten hebben ze eerder op voorraad dan andere producten. Ze bestellen de voorraad namelijk zodra de dagaanbieding voorbij is. Zo hebben ze minder onkosten en kunnen ze vaste lagen prijzen aanbieden. Gemiddeld is de levertijd 3 werkdagen, maar officieel duurt het tussen de 2 en 5 werkdagen voor je bestelling verzonden wordt. Uiteraard kan dit met een track & trace, maar ook zonder als een bestelling bijvoorbeeld door de brievenbus past. De verzendkosten zijn dan ook per product verschillend en staan aangegeven bij de deal.

Waat retourneren en garantie.

Het kan natuurlijk dat je een kledingsetje hebt gekocht en deze zodra de bestelling binnenkomt enorm tegenvalt. Dit kan altijd gebeuren en daarom kan je bij Waat altijd binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor het terugsturen van een bestelling liggen altijd bij de koper zelf. Denk dus goed na of je een product echt wil hebben of niet. Uiteraard dient het product wel in de originele verpakking te zitten en onbeschadigd te zijn zodra je het product retour stuurt. Uiteraard krijg je standaard bij de producten een fabrieksgarantie vanuit de leverancier zelf. Je kan altijd met je aankoopbewijs richting de leverancier als een product binnen het garantietermijn stuk gaat.

Waat ervaringen

Je twijfelt misschien nog om een bestelling te plaatsen omdat je helemaal niet bekend bent met Waat. Gelukkig hebben wij wel Waat ervaringen en je kan er echt hele leuke dingen vinden voor weinig geld. Het is wel erg verleidelijk om steeds weer iets te bestellen dus kijk absoluut niet te vaak op de website. Mocht er een keer helemaal niets leuks tussen staan keer dan gewoon de volgende dag weer terug voor nieuwe aanbiedingen bij Waat.

admin

Geef een reactie